web analytics

IPTV Dansk

Bedste IPTV Danmark er en hojkvalitets Smart IPTV abonnementsudbyder med flere års erfaring, vores playliste indeholder +13.000 kanaler i fuld HD, HD og SD, og ​​en VODS liste som indeholder +4.900 film og serier, serverne fra iptvdanmark.com er effektive, stabile og altid opdateret, hvilket vil sikre bedre kvalitet ved visning uden snit.

Hvorfor vælge IPTV Danmark

Bedste IPTV abonnement Danmark N°1 stabil uden afbrydelser +13.000 iptv kanaler Danmark 4K globalt.Kompatibel med enhver enhed, hurtig service, gratis opdateringer.

Live TV & Vod

Mere end 13.000 kanaler og 4.900 VOD på verdensplan klassificeret efter kategori og hundredvis af film og serier.

Premium Kanaler

De fleste af vores kanaler udsendes i forskellige kvaliteter: 4K, Full HD, HD, SD Med den bedste pris på markedet.

Kompatibilitet

Vores IPTV-abonnement er kompatibelt med alle applikationer, der er i stand til at streame en M3U-afspilningsliste (l’API Xtream-Codes).​

Teknisk support

Vores supportservice er tilgængelig 24/7. Bare kontakt os for at besvare alle dine spørgsmal!

 
 

nordisk tv

kanaler
+ 0
Film
+ 0
Serie
+ 0

Danmarks bedste iptv

IPTV VIP ABONNEMENT PRISER OG PAKKER

1 Maned

(1 forbindelse)

29€

12 Maned

(1 forbindelse)

119€

6 Maned

(1 forbindelse)

79€

free iptv danmark

IPTV Danmark Vores service giver dig mulighed for at bestille en 24 timers IPTV proveversion for at fa en idé om alle kanaler og serier Film også for at garantere stabilitet. Du vil selv være i stand til at vurdere kvaliteten af ​​vores servere, før du anmoder om dit nordic IPTV .

IPTV Danmark

dansk IPTV

Med IPTV DANMARK er der en masse fordele, som du kan nyde godt af. HD lyd og videokvalitet er blot et af mange punkter. Ikke flere slørede billeder eller forvrænget lyd: Nordic IPTV garanterer visning i meget høj opløsning af hvert øjeblik af dine yndlingsprogrammer.Smart iptv tilbyder en bred vifte af IPTV kanaler samt 4.900 VOD og +13.000 SD/HD/Fuld HD og 4k kanaler, såsom TV 2 Sport, TV 2 Charlie, DR1, Kanal 5, MotorGP, Formel 1, DAZN, European cups (Champions League, Europa League, Europa Conference League) Tennis, Basketball, Golf og andre sportsgrene og mange andre kanaler med Premium IPTV server og abonnement iptvdanmark (Film, Serier, Dokumentarer, Tegnefilm) Kompatibel med IPTV App : Android, IOS, iPad, Windows, Linux, Mag, enigma2, Kodi, VLC (M3U), IPTV extreme, flix IPTV, Smart IPTV, IPTV smarters pro, ss IPTV, net IPTV, set IPTV, smartone IPTV, duplex IPTV...

FAQ

Det kan være lovligt eller ulovligt, afhængigt af hvordan IPTV bruges. IPTV i sig selv er ikke forbudt ved lov, men det er ulovligt at bruge det til uautoriseret brug af ophavsretligt beskyttet materiale. For at sikre, at enhver form for kriminalitet undgås, skal Kunde bruge IPTV DANMARK tjenester, der har de rigtige licenser og tilladelser til at distribuere det indhold, de tilbyder, og det er netop derfor, vi er her for at tilbyde dig den bedste lovlige, risikofrie abonnementsplan. Alt du skal gøre er at vælge din plan nu og gøre dig klar til at have det sjovt med de kanaler, du ønsker!

Den nødvendige bitrate varierer afhængigt af kvaliteten af ​​kanalen eller videoen. For HD-kvalitet er det anbefalede minimum 5 Mbps, for SD-kvalitet er minimum 2 Mbps. Til information giver vores service dig valget mellem SD, HD, Full HD og 4K-kanaler.

Veuillez noter qu’un abonnement IPTV peut être utilisé sur plusieurs appareils, mais vous ne pouvez le regarder que sur 1 appareil à la fois.

Vi tilbyder tests for de fleste abonnementer for €3, testen koster penge, fordi der er for mange besøgende, der kommer for at oprette konti bare for at få en test hver dag.

IPTV Denmark er en højkvalitets Smart IPTV abonnementsudbyder med flere års erfaring, vores playliste indeholder +13.000 kanaler i fuld HD, HD og SD, og ​​en VODS liste som indeholder +4.900 film og serier, serverne fra iptvdanmark.com er effektive, stabile og altid opdateret, hvilket vil sikre bedre kvalitet ved visning uden snit.

Ved at fortsætte med at browse på denne side accepterer du brugen af ​​cookies.